У Хусті відбудеться свято працівників лісової галузі

Опубліковано:
 

В рамках Всеукраїнських заходів у Хусті, 17 вересня, Закарпатське обласне управління лісового та мисливського господарства разом з громадською організацією "Агентство сприяння сталому розвитку Карпатського регіону "ФОРЗА" та рядом інших організацій проводять Святкування Дня працівника лісу в новому інтерактивному форматі, поєднане з обласним Святом лісу.

З давніх часів ліс щедро дарував людині свої дари, годував його, одягав і зігрівав. Ми захоплюємося красою "зеленої комори" природи, її віковою мудрістю. Пройдуть роки, зміниться все навколо, але самовідданий внесок працівників лісу, які допомагають захистити природу, не зникне безслідно. Адже це нелегкий і в той же час прекрасний працю людей, які змінюють нашу планету, що прикрашають і оберігають її красу, самобутню красу. Ліс в Закарпатті та Україні – це безцінний дар природи і найбільше національне надбання, джерело духовного і емоційного потенціалу нації, її здоров'я.

Програма святкування для гостей передбачене цікава й насичена програма – офіційне привітання працівників лісових господарств краю з нагоди Дня працівника лісу та інтерактивні, динамічні конкурси, майстер-класи, ігри, забави для самих маленьких і дорослих, вироби власними руками, виставки.

Головна мета та цілі свята працівників лісової галузі – пропагування позитивного ставлення до лісу, його важливості у житті людини, зближення лісівників з громадськістю, популяризація професії лісівника; започаткувати через свято нову форму діалогу лісівників з громадськістю; в інтерактивній ігровій та пізнавальній формі донести до цільової аудиторії інформацію про різноманітні функції лісу; формувати дбайливе ставлення до лісів

Приходьте! Не пожалкуєте! Буде цікаво!

Акредитація для представників ЗМІ за телефоном: 0500649517 Юля Давидова (прес-секретар Закарпатського ОУЛМГ).

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

Про Захід