Лісники Закарпаття передали колегам з Херсонщини 600 тисяч гривень

Опубліковано:

Вже втретє працівники лісогосподарських підприємств Закарпатської області поділилися грошима зі своїми колегами з Південного Сходу України, перерахувавши свій одноденний заробіток.
За ініціативи, підтриманої всіма трудовими колективами лісгоспів Закарпаття, на підтримку колег із Херсонського лісового господарства – 640 тисяч гривень.
«Наразі на Сході ситуація критична, адже державного фінансування немає. Окрім заробітних плат, лісовому господарству потрібне достатне фінансування для закупівлі протипожежних, протишкідникових засобів та засобів з охорони праці. Також треба підготуватися до осінньої посадки лісу. Якщо лісівники не збережуть ліс, то що лишиться майбутнім поколінням? Ліс – це чисте повітря, гриби та ягоди, деревина, вже не кажучи про естетичну насолоду»,- зазначив перший заступник начальника Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства Ігор Коцур.
В момент, коли на лісомисливські підприємства південного регіону чекали скрутні часи через відсутність бюджетного фінансування, коли лісівники Херсонщини опинились сам на сам з проблемами, з якими самостійно не впоратись, своє плече підставили колеги Закарпаття.
У свою чергу зі словами вдячності від усього трудового колективу ДП «Херсонське ЛМГ» до закарпатських колег звернулася інженер лісового господарства Оксана Колодяжна:
«Було б неприпустимим не подякувати всім колегам, які підтримали колектив ДП «Херсонське ЛМГ», поставившись з розумінням до економічних негараздів, що спіткали підприємство. Така допомога була вкрай необхідною, оскільки ми дуже гостро відчували потребу в грошах. Я маю надію, що лісівники, незалежно від регіону, все ж одна лісова родина. І сьогодні, допомога та підтримка надана лісівниками Закарпаття, найкращим чином доводить, що галузь може бути згуртована та об’єднана. Мені дуже шкода, що нині нас гуртують фінансові проблеми. Але все ж тішить сподівання, що разом ми зможемо здолати негаразди, що спіткають лісову галузь. Кажу з почуттям глибокої вдячності і раз маю можливість, то хочу від себе особисто подякувати ВСІМ, хто не лишився осторонь наших проблем. Ваша підтримка дає мені надію в моменти, коли охоплює відчай».
Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

Про Захід