Наші хлопці вдома! (ВІДЕО, ФОТО)

Опубліковано:





 Сьогодні, 17 вересня, ввечері, додому повернулися четверо звільнених хлопців, які потрапили в полон у зоні АТО. Це військовослужбовці 51-ї бригади Микола Деяк, Микола Марчищак, Анатолій Райхель та Віталій Фурдела.

Наші солдати прибули разом з народним депутатом Валерієм Пацканом, який допомагав їх звільняти.

Про те, що хлопці на свободі, стало відомо ще в суботу. На початку тижня Валерій Пацкан повідомив, що звільнені вже в Харкові, а в середу будуть вдома.

І ось сьогодні вони приїхали. Зустрічали своїх героїв рідні й близькі, а також кілька десятків небайдужих ужгородців.

Нардеп В. Пацкан не вдавався в подробиці звільнення – пояснив, що на даний момент ще двоє закарпатців залишаються в полоні в ДНР і поки вони не будуть звільнені, краще не вдаватися в подробиці. Крім того, в полоні перебувають ще понад тисячу українських військовослужбовців. Він лише зауважив, що цього разу переговори по звільненню проходили значно важче, ніж минулий раз, коли, також при безпосередній участі депутата, були звільнені три солдати.

Самі ж хлопці були не дуже багатослівні. Лише розказали, що захопили їх в полон російські військові, і після дводенного полону передали бойовикам ДНР. В полоні з ними поводилися нормально, не мучили й годували.

На даний момент полоненими залишаються двоє закарпатських хлопців, але переговори щодо їхнього звільнення активно ведуться, тож, маємо надію, невдовзі й вони будуть зі своїми рідними вдома.

Про Захід


Про Захід