В Ужгороді закінчилася ІІІ сесія міськради

Опубліковано:

Сьогодні, 7-го червня, в Ужгороді продовжила свою роботу сесія Ужгородської міської ради. На порядок денний було винесено близько 10 питань. Всього на сесії зареєструвалося 33 депутати.

На засіданні, зокрема, затвердили програму надання дотацій на відшкодування витрат, у разі затвердження органом місцевого самоврядування тарифів на послуги з утримання житлового фонду в Ужгороді нижчими від економічно обґрунтованих витрат на їх виробництво на 2016 рік.

Також депутати проголосували за проект “Про продовження  терміну дії комітету місцевого самоврядування   мікрорайону “Доманинці”. Передали два гуртожитки – БК “Проспект Свободи 42” та БК “Злагода” в оперативне управління та дали згоду на приватизацію.

Єдиним проектом, який не підтримали депутати і який викликав активну дискусію між депутатами, – це проект рішення “Про передачу будівлі у користування (ГО “Закарпаття-Донбас”). Мова йде про будівлю колишньої котельні на вулиці Артилерійській. ГО просить цю споруду у міста для будівництва житла для внутрішньо переміщених осіб. Попередньо це питання розглянули і на спільній депутатській комісії, на якій виступив очільник громадської організації. Однак наразі питання повернули на довивчення.

У кінці міський голова Богдан Андріїв оголосив, що ІІІ сесія Ужгородської міської ради – закрита.

“Про Захід”

 

Про Захід