Яскраво! Перший день «Uzhgorod Open – 2016» (Фоторепортаж)

Опубліковано:

Вчора, 23 квітня, в Ужгороді, у спорткомплексі "Карпати" на базі готельно-ресторанного комплексу "Золота гора" стартували 14-ті міжнародні змагання зі спортивного танцю "Uzhgorod Open-2016". Протягом двох днів участь у змаганнях беруть 964 пари з восьми країн світу та з різних областей України. Зокрема, учасники танцювального турніру представляють такі країни: Угорщину, Словаччину, Польщу, Чехію, Білорусь, Молдову. Відкрив змагання голова Всеукраїнської федерації спорту Андрій Поливка.

Вчора спортсмени змагалися у трьох відділеннях (серед яких "стандарт" та – "латина"), Як зауважив Андрій Поливка, очільник всеукраїнської федерації танцювального спорту, учасники сьогоднішніх змагань отримають спортивні розряди, а переможці візьмуть участь у міжнародних змаганнях, які відбудуться цього року.

Третій етап сьогоднішніх змагань відкрив міський голова Ужгорода Богдан Андріїв.

Організатори заходу – клуб спортивного танцю "Грація" (керівник – президент Закарпатського осередку Всеукраїнської федерації танцювального спорту Олександра Мишко).

Цьогорічні змагання "Uzhgorod Open" відрізняються від інших тим, що проходять також у категорії "formation". Їх особливістю є те, що це командні змагання, під час яких судді, перш за все, звертають увагу на синхронність та злагодженість рухів учасників.

Спортсмени виконували класичний віденський вальс, танго, джайв, самбу, ча-ча-ча та пасадобль.

"Про Захід"

Про Захід