Патрульних за блискучу роботу нагородили годинниками

Опубліковано:

Нещодавно  одна з чергових патрульних груп проявила свою оперативність та злагодженість і допомогла затримати третьогопідозрюваного у злочині. За блискучу роботу в.о.начальника Закарпатської поліції Степан Довгунь нагородив їх цінними подарунками.

Нагадаємо, що 10 квітня  Ужгород сколихнула жахлива подія – вбивство трьох іноземних студентів. Закарпатським правоохоронцям вдалося швидко затримати підозрюваних. Двох із них зловили при спробі перетину кордону працівники прикордонної служби. А третьому не вдалося втекти від рук патрульної служби. Спрацювавши злагоджено та оперативно, патрульні затримали підозрюваного у вбивстві на одній із місцевих вулиць.

За віддану та ефективну роботу патрульні  отримали цінні подарунки з рукв.о.начальника Закарпатської поліції – Степана Зіновійовича Довгуня. Полковник вручив заповзятим поліцейським швейцарські наручні годинники.

Кажуть, щасливі за часом не слідкують, проте хай ці годинники будуть не лише приємною згадкою про оцінку роботи вищим керівництвом, але й своєрідними символами, що приносять щастя та натхнення і сили в непростій роботі поліцейських, – повідомляє Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.

Про Захід