Ужгородські баскетболісти знову перемагають

Опубліковано:

Не встигли підопічні Олександра Зубковського повернутися з міжнародного турніру Вегас-2015 м. Брест, де наші юнаки поступились лише сербській команді з міста Лесковац і посіли високе друге місце, як в Ужгороді розпочалися нові випробування. 18-20 грудня Юнаки 2000 року народження приймали домашній тур Всеукраїнської юнацькоі баскетбольноі ліги, а БК Ужгород 19-20 грудня приймав одного з лідерів першої ліги Чемпіонату України БК Чернівці-Буковина. Отож вікенд в СК Юність був насичений баскетболом.

В п'ятницю ЗОДЮСШ 2000 м. Ужгорода приймали Київський спортивний ліцей інтернат. Це була одна з ключових ігор для наших юнаків  на першому етапі змагань, звідци напевно ужгородці дуже хвилювались на початку зустрічі , і гостям вдалося зробити ривок і виграти першу чверть з перевагою 10 очок. До середини другої чверті гандікап залишався не змінний. І лише в кінці другої чверті завдяки пресингу підопічним О. Зубковського вдалося наздогнати і підти на велику перерву за рахунку 33:33. В третій чверті незважаючи на дитячі помилки в захисті ужгородці відірвались в рахунку на 15 очок і впевнено довели гру до перемоги 81:74. В суботу КСЛІ впевнено здолав ОДЮСШ м. Львів, а в неділю наші юнаки просто розгромили львів'ян з рахунком 109:50. В підсумку наша команда потрапила до півфінальноі стадії змагань і має великі шанси на чергове потрапляння до фінального туру.

БК Ужгород в суботу приймав БК Чернівці-Буковину. З перших хвилин Ужгородці заволоділи ініціативою але вже через пару хвилин гра вирівнялась і до великої перерви команда команди шли рівно , але на велику перерву господарі пішли програючи 47-51.  Після перерви господарі своїм агресивним зонним захистом , швидкими проривами та влучними трьохочковими кидками просто знищили Чернівці – 76-60 після третьої чверті. І в четвертій чверті вже резерв БК Ужгород впевнено довів гру до перемоги 99-78.

В неділю друга гра між цими командами взагалі була дуже захоплююча. Команди одна за одною виходили вперед. На перерву знову Чернівіці пішли за перевагою 4 очки( 33-37). Після великої перерви команди так само рівно шли до самої кінцівки, в якій все вирішив бездоганний захист ужгородців та 6 поспіль влучних штрафних кидків ( 4 Зубковський 2 Іванина ). В підсумку тяжка перемога 73-70.

Про Захід