Підозрюваному у вбивстві чоловіка в Шаяні обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою – прокуратура

Опубліковано:
Хустською міжрайонною прокуратурою оголошено про підозру 34-річному киянину у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого).  Також, за поданням прокуратури, судом обрано підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
 
Наразі встановлено, що 15 серпня, потерпілий, який працював охоронцем у  готельному комплексі, зробив зауваження відпочиваючим, які порушували громадський порядок. Один з них, відреагував агресивно та накинувшись на чоловіка,  наніс тяжкі тілесні ушкодження, що спричинили смерть.  
 
На даний час з метою встановлення всіх обставин кримінального правопорушення проводяться усі необхідні слідчі та розшукові дії.
 
Прокурором області визначено підслідність у вказаному кримінальному провадженні за слідчим управлінням УМВС України в Закарпатській області, процесуальне керівництво у якому здійснюється прокуратурою області, – інформує прес-служба прокуратури Закарпатської області.  
 
Прес-служба прокуратури Закарпатської області
Про Захід