Ужгородців запрошують долучитися до акції “Візьми собаку на роботу”

Опубліковано:

Цьогоріч VII Всеукраїнський день “Візьми собаку на роботу” відбудеться 21 червня. Усіх господарів чотирилапих запрошують долучитися організатори акції – CLUB 4 PAWS та Kormotech LLC.
З кожним роком акція “Візьми собаку на роботу” стає все популярнішою по всій країні — від Мукачева до Сєвєродонецька.
⠀Торік найбільше домашніх улюбленців провели цей особливий день в офісах у Києві, Запоріжжі, Львові, Чернігові і Дніпрі. Маленькі міста і селища теж не пасуть задніх.
475 собак у 53 містах прийшли на роботу зі своїми власниками. Цьогоріч очікують ще більше учасників.

Всеукраїнська акція “Візьми собаку на роботу” розвиває дружню до тварин інфраструктуру в українських містах, пропагує забезпечення комфортних умов перебування домашніх улюбленців в офісах і має на меті змінювати статус чотирилапих у суспільстві.
Ця традиція зародилася 17 років тому у США. У нас ця практика відносно нова. Вперше в Україні акція відбулася у 2013 році з ініціативи компанії Kormotech та бренду преміум харчування “КЛУБ 4 ЛАПИ”. У 2018-му до проекту приєдналися понад 248 компаній з 53 міст України.

“Ми допомагаємо усім охочим взяти участь в акції: надаємо детальну інструкцію від ветеринарів щодо облаштування особистого простору собаки в офісі, аби той почувався комфортно, щодо знайомства з колегами і новим приміщенням, щоби усі залишились задоволеними після закінчення робочого дня,” – інформують організатори акції.

Зареєструватися можна ТУТ.

Про Захід