Василь Негря провів виїзний прийом громадян у Броді

Опубліковано:

Начальник Іршавського відділення поліції майор Василь Негря провів виїзний прийом громадян у Брідській сільській раді. На зустріч з керівником поліції прийшли мешканці села, представники освіти та медицини, сільські депутати та ветерани ОВС, повідомляє поліція Закарпатської області.

 На початку прийому громадян  Василь Негря  зустрівся з сільським головою села Брід Надією Лендєл, з якою обговорив питання загального характеру. Серед іншого, сільський голова звернулась з проханням провести профілактичну роботу в неблагополучних сім'ях та з двома мешканцями села, які, знаходячись у нетверезому стані, вчиняють хуліганські дії.

Один із присутніх на зустрічі депутатів вніс пропозицію щодо встановлення в селі дорожнього знаку біля навчального закладу та  попросив посприяти у відновленні громадського формування.

Місцева жителька цікавилась ходом розслідування побиття її неповнолітнього сина.

Василь Негря під час бесіди з представником освіти запропонував випускникам школи вступати на службу до Національної поліції. Також розповів про роботу сьогоднішніх поліцейських, їх матеріальне забезпечення та можливості кар'єрного росту.

На прийом завітали і ветерани правоохоронних органів, які  підняли питання  перерахунку пенсій та попросили відзначити дільничного офіцера поліції Олесю Семак.

Також під час зустрічі обговорювалось питання взаємодії поліції і населення в ході передвиборчої кампанії. Василь Негря наголосив, що на всі порушення, пов'язані з виборчим процесом, поліція буде миттєво реагувати згідно чинного законодавства.

Всі питання, з якими звертались мешканці села, взято під особистий контроль очільника районної поліції. Василь Негря зазначив, що за всіма зверненнями буде проведено перевірку, а також профілактичну роботу в селі.

                        

 

Про Захід