16-річний хмельничанин зник, коли святкував з друзями випускний на березі озера (Фото)

Опубліковано:

Десятки працівників поліції та рятувальників були задіяні на пошуки 16-річного мешканця Нетішина, який пішов з друзями святкувати випускний на березі озера та зник, інформує поліція Хмельницької області.
Із заявою про зникнення неповнолітнього сина до Нетішинського відділення поліції звернулася 45-річна місцева мешканка. Жінка розповіла, що син із друзями взяли палатки та пішли святкувати з ночівлею випускний на березі місцевого озера.
За добу товариші повернулися додому, але хлопця з ними не було. Підлітки пояснили, що, прокинувшись вранці в палатках, знайшли на березі його речі, а от самого друга ніде не було.
На пошуки зниклого юнака по тривозі був піднятий увесь особовий склад відділення поліції. Перевіряючи усі можливі версії зникнення підлітка, поліцейські прочісували лісосмугу поруч з озером, а вісім рятувальників з моторними човнами та аквалангами тим часом обстежували дно та поверхню водойми.
На щастя, найгірші припущення не справдилися. Під час прочісування правоохоронці таки знайшли хлопця живим та неушкодженим. Весь цей час він спав у лісі після нічних посиденьок з друзями, а почувши крики поліцейських, прокинувся та вийшов до них.
Як пояснив сам винуватець переполоху, під час святкування він вирішив відлучитися від компанії й прогулятися у розташованому поруч з озером лісовому масиві. Але через вплив спожитого з друзями алкоголю втратив орієнтир, заблудився в лісі та заснув. Прокинувся лише від криків пошукової бригади.
Наразі працівники поліції встановлюють, хто саме і де продав алкоголь неповнолітнім, аби притягнути порушників до відповідальності.

Про Захід