Роботодавці Рівненщини сплатили до бюджету майже 2 мільярда гривень

Опубліковано:

 

Протягом січня-травня 2019 року роботодавці Рівненської області забезпечили надходження єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування у сумі 1,96 мільярда гривень. Таким чином  надходження ЄСВ перевищують рівень минулого року на 21  відсоток, або на 339,4 мільйони гривень.

У фіскальній службі області зазначають, що контроль за дотриманням податкового законодавства з реалізації державної політики в адмініструванні єдиного внеску для забезпечення своєчасного здійснення пенсійних виплат і соціальної допомоги є одним із пріоритетних напрямків діяльності відомства.

“Тільки легальна праця відповідає інтересам найманого робітника і держави. Адже нараховані і сплачені податки та єдиний внесок надходять для виплат пенсіонерам, на виконання соціально-економічних програм та вирішення інших важливих життєвих питань. Працюючи за цим пріоритетом, фіскальна служба постійно надає консультаційну підтримку керівникам органів місцевого самоврядування, насамперед ОТГ, в питаннях залучення до оподаткування суб'єктів підприємництва, створенні робочих місць, у розвитку бізнесу та місцевої інфраструктури. При цьому ініціатива влади, громади та бізнесу має спільні завдання і цілі”, – зауважив начальник ГУ ДФС у Рівненській  області Дмитро Зайцев.

ГУ ДФС у Рівненській області

Про Захід