Закарпатські полісмени-стронгмени готуються до першого Чемпіонату патрульної поліції (Фото)

Опубліковано:

 

Активна підготовка наших стронгменів до першого Чемпіонату патрульної поліції триває, інформує патрульна поліція Закарпатської області. Хлопці вже виходять на фінішну пряму тренувального етапу, адже змагання почнуться вже незабаром, 10 червня на острові Хортиця.

А ось кілька слів про найсильніших патрульних місцевого управління:

Віталій Німець – заступник командира роти ТОР. Регулярно відвідує спортивний зал, підтримуючи себе у чудовій фізичній формі. Серед улюблених видів спорту – бокс. Однак, не приховує високого інтересу до стронгмену. Найкраще Віталій впорався із так званими “чемоданами”, кожен з яких важить по 100 кілограм, а також із “качкою”, вагою 150 кілограм.

Руслан Бабидорич – інспектор третьої роти батальйону УПП. Близько шести років активно займається у спортзалі. Силові навантаження неабияк допомогли йому з освоєнням вправ зі стронгмену. Якусь конкретну улюблену дисципліну Руслан виділити не зміг. Каже, що кожна вправа дається добре.

Юрій Гапак – заступник командира другої роти батальйону УПП. Силовими тренуваннями у спортзалі займається вже 12 років. Успіхи у роботі зі штангою, допомогли з аналогічними вправами і на стронгмені, тож улюблені знаряддя Юрія це колода та вправи з великоваговими покришками.

Про Захід