Львівські патрульні виявили сфальшовані документи на три автівки (Фото)

Опубліковано:

 

Вчора, на вулиці Городоцькій, патрульні зупинили автомобіль Audi, за порушення водієм правил дорожнього руху. Під час перевірки документів, інспектор побачив, шо дані на свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу нанесені лазерним способом, а не термосублімаційним. Оскільки це не відповідає стандартам друку, патрульний попросив водія показати номер кузова автомобіля. Перевірка в базі показала, що номер різниться з офіційним. На місце викликали слідчо-оперативну групу Залізничного відділу поліції.

На вулиці Княгині Ольги, під час перевірки документів у водія автомобіля Daewoo Lanos, патрульний побачив ознаки підробки. На свідоцтві про реєстрацію шрифт не відповідав стандартам, був нечитабельним та сильно відрізнявся від офіційного. Водія, разом з транспортним засобом супроводили до Франківського відділу поліції та передали слідчому.

На виїзді зі Львова, інспектори зупинили автомобіль Audi, за порушення правил дорожнього руху. Коли водій пред'явив документи, патрульний одразу побачив, що документ не відповідає стандартам та виготовлений дуже неякісно. Перевірка в базі це підтвердила, оскільки інформація відрізнялася від офіційної. На місце викликали слідчо-оперативну групу, інформує поліція Львівської області.

Про Захід