У Львові маршрутник збив “на зебрі” жінку з двома дітками і, не зупиняючись, поїхав … до найближчої зупинки (Відео)

Опубліковано:

 

Очевидці автопригоди змусили чоловіка зупинитися і викликали поліцію. Водій зачинився в автівці і дочекався патрульних в ній – боявся самосуду, інформує патрульна поліція Львівської області. Деталі у відео. 

Це не кадри з фільму, а реальні події. Все відбувалося в неділю, близько 13 години на перетині вулиць Суботівська-Повітряна. Водій маршрутки проігнорував те, що транспортні засоби зупинилися і вже певний час пропускали пішоходів на нерегульованому переході. Він на великій швидкості проїхав пішохідний перехід, де в той момент йшла мама з двома малолітніми дітьми. 

Порушник створив аварійну обстановку і змусив жінку вживати заходи для особистої безпеки. Маршрутка продовжила рух до найближчої зупинки. Очевидці події почали пішки наздоганяти громадський транспорт, а один із небайдужих зачепився за дверцята водія і на ходу намагався змусити його зупинитися. Інший водій, який їхав позаду та теж став свідком цих подій, які ще й зафіксував його автореєстратор, своїм автомобілем заблокував маршрутку і притиснув її до узбіччя. 

34-річний порушник зачинився в маршрутці адже боявся самосуду розлючених громадян. Він вирішив дочекатися приїзду патрульних, яких вже викликали очевидці. 37-річній жінці викликали швидку, яка надала допомогу на місці, адже вона відмовилася від госпіталізації. Діти, на щастя, не постраждали. 

Патрульні отримали пояснення від свідків і склали на водія протокол за ч.4 ст.122 КУпАП( створення аварійної обстановки, а саме: примусили інших учасників дорожнього руху різко змінити швидкість, напрямок руху або вжити інших заходів щодо забезпечення особистої безпеки або безпеки інших громадян, – тягнуть за собою накладення штрафу в розмірі сорока неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року.) 

У чоловіка вилучили посвідчення водія і видали тимчасовий дозвіл на керування транспортним засобом. Далі справу розглядатиме суд.

 

 

Про Захід