В Ужгороді відбувся чемпіонат України з естафетного бігу (Фото)

Опубліковано:

В Ужгороді на реконструйованих легкоатлетичних доріжках стадіону “Авангард” триває чемпіонат України з естафетного бігу. Близько трьох сотень спортсменів різного віку представляють команди з 22-х областей України.

На офіційному відкритті учасників привітали міський голова Ужгорода Богдан Андріїв, перший заступник голови Закарпатської облдержадміністрації Іван Дуран, державний тренер збірної команди України з легкої атлетики В'ячеслав Тиртишник.

Знаковою на змаганнях стала присутність олімпійського чемпіона з естафетного бігу Віктора Бризгіна, котрий, як зазначив Богдан Андріїв, є гарним прикладом для молодих спортсменів.

Перший віце-президент федерації легкої атлетики України Володимир Рудюк передав сертифікат спортивних споруд (третьої категорії) стадіону “Авангард”.

Віце-президент федерації легкої атлетики Закарпатської області Анатолій Коломоєць нагородив перших переможців, зокрема і збірну Закарпатської області з естафетного бігу (Наталія Мага, Едіта Ковач, Наталія Блешинець, Даниїла Хаван) серед юніорів, котра здобула “срібло”. Триватимуть змагання і завтра.

Нагадаємо, нещодавно стадіон “Авангард” відкрили після реконструкції легкоатлетичного ядра спорткомплексу, яку проводили за фінансування з Державного фонду регіонального розвитку та з дольовою часткою з бюджету Ужгорода, інформує прес-служба міськради.

 

Про Захід