На Закарпатті військова прокуратура викрила хабарника-військовослужбовця ВІПС «Вилок» (Фото)

Опубліковано:

 

15 травня 2019 року за процесуального керівництва військової прокуратури Ужгородського гарнізону слідчими Територіального управління ДБР, розташованого у м. Львові, за матеріалами та спільно з відділом внутрішньої та власної безпеки по Мукачівському прикордонному загону УВВБ “Захід” задокументовано факт надання неправомірної вигоди старшим офіцером одного з відділів оперативно – розшукового управління Західного регіонального управління Державної прикордонної служби.

Хабар у розмірі 10 000 грн призначався для військовослужбовця ВІПС “Вилок” ВПС “Дякове” Мукачівського прикордонного загону за надання службової інформації про розміщення прикордонних нарядів на державному кордоні задля переміщення тютюнових виробів поза пунктом пропуску в порушення встановленого порядку вивезення-ввезення.

У дану мить тривають обшуки за місцем проживання, реєстрації та проходження служби хабародавця. Капітана затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Вирішуються питання щодо повідомлення правопорушнику про підозру у вчиненні злочину та звернення до суду з клопотанням про обрання міри запобіжного заходу, інформує Військоава прокуратура Західного регіону України.

 

Про Захід