У Берегові на залізничному вокзалі пограбували студента

Опубліковано:

 

Злодія, 16-річного юнака, затримали того ж дня, інформує поліція Закарпатської області. Юнак  під приводом зателефонувати відібрав від 17-річного хлопця мобільний телефон і втік. Речовий  доказ телефон-вилучили.  

Працівники  Ужгородського відділу поліції розкрили крадіжку мобільного телефону  ужгородки. За підозрою у злочині дільничні поліції відділу того ж дня затримали 40-річного раніше судимого місцевого мешканця. Як встановили правоохоронці, чоловік, зайшов до продуктової крамниці, звідки викрав  сумочку та мобільний телефон  продавчині. Кримінальне провадження відкрито за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).  

Крадіжки з будинку та автомобіля розкрили працівники Перечинського відділення поліції. Правоохоронці  викрили на крадіжці  двох  мешканців району, віком 36-ти та 37-ми років. Перший з них викрав з будинку односельця ноутбук, другий з автомобіля мешканця Тур'я Ремети автомагнітолу та акумуляторну батарею. Речові докази вилучені.  За обома фактами крадіжок  відкриті кримінальне провадження.  

 

Про Захід