На Закарпатті відбулись масштабні спільні навчання поліції, нацгвардії та рятувальників

Опубліковано:

 

Напередодні чергових виборів Президента України, рятувальники ДСНС, поліцейські, нацгвардійці та інші силові структури посилено готуються пильнувати за безпекою під час виборчого процесу. У зв'язку з цим, сьогодні, 1 березня на території тренінгового центру ГУ НП Закарпаття  відбулися тактико- спеціальні навчання із забезпечення правопорядку та захисту прав і свобод громадян під час проведення виборчого процесу.

Від Управління ДСНС України у Закарпатській області взяли участь рятувальники групи піротехнічних робіт та групи радіаційного та хімічного захисту Аварійно-рятувального загону та вогнеборці 2-го державного пожежно-рятувального загону м. Мукачево.

Під час відпрацювання умовних задач учасники навчань, демонструючи ефективну взаємодію між підрозділами, обмінювались практичним досвідом, показували навички отримані під час несення служби та самовдосконалювались відточуючи їх. Зараз, такі навчання є вкрай важливими, адже дозволяють усім силовим структурам максимально підготуватись до будь-яких нештатних ситуацій та бути готовими діяти  за призначення, аби забезпечити порядок та безпеку під час виборів Президента України.

Нагадаємо, у період виборчого процесу, рятувальники ДСНС нестимуть службу у посиленому режимі, інформує У ДСНС України у Закарпатській області.

 

 

Про Захід