Тернопільські полісмени отримали нові автівки

Опубліковано:

 

Новий транспорт був закуплений за кошти управління поліції охорони в області, інформує Управління поліції охорони в Тернопільській області.

Робота груп реагування поліції охорони багато в чому залежить не тільки від майстерності правоохоронців, а й від транспорту на якому вони їздять. Відтепер поліцейські зможуть оперативніше реагувати та виїжджати на спрацювання засобів охоронної сигналізації, які надходять до них.

– Завдяки новим автівкам поліцейські зможуть швидше виїжджати на спрацювання засобів охоронної сигналізації, –  каже  заступник начальника Департаменту поліції охорони Олег Іващенко.  – На даний час поліція охорони конкурентоздатна і оновлює свій автопарк, свої матеріально-технічні засоби і має довіру людей до забезпечення охорони свого майна.

 Те, що робота поліцейських стане мобільнішою і якіснішою впевнені і самі правоохоронці, які безпосередньо виїжджають на спрацювання. 

– Наш автопарк оновлюється для того, щоб ми могли миттєво реагувати на всі сповіщення, які надходять з квартир, з об'єктів різних форм власності, які перебувають під нашою охороною, –  каже поліцейський-водій управління поліції охорони в Тернопільській області Ігор Колодій.

Начальник ГУНП в Тернопільській області Олександр Богомол привітав поліцейських охорони із вручення нового автотранспорту та подякував за сумлінне виконання службових обов'язків.

Також співробітники управління поліції охорони підбили підсумки своєї роботи та обговорили плани на майбутнє.

Після вручення автомобілів наряди поліції охорони виїхали на маршрути патрулювання.

 

 

 

 
Управління поліції охорони
в Тернопільській області

 © Офіційний сайт Національної поліції: https://tp.npu.gov.ua/news/Informacziya/avtopark-upravlinnya-policziji-oxoroni-popovnivsya-novimi-avtivkami/

Про Захід