На вулицях Хмельницького встановлять близько півтисячі відеокамер (Відео)

Опубліковано:

 

Хмельницькі депутати затвердили положення про систему відеоспостереження міста, інформує Сектор комунікації поліції Хмельницької області . 

— Наразі ми маємо понад сто встановлених відеокамер, які будуть об'єднані в одну систему і доступ до них буде мати міська влада, управління Національної поліції, Національна гвардія, Патрульна поліція та управляння СБУ, — зазначає міський голова Олександр Симчишин.

І що дуже важливо — інформація з них зберігатиметься і оброблятиметься в одному місці, що значно спрощує доступ працівників поліції до відео і сприятиме швидкому розкриттю різного роду правопорушень.

— Камери працюють в режимі 24Х7. Інформація зберігається близько місяця, — говорить Андрій Свінціцький, інженер з обслуговування системи відеоспостереження “Хмельницькінфоцентр”, — це вимога працівників поліції, щоб в разі чого можна було підняти відеозаписи для встановлення обставин того чи іншого правопорушення.

Загалом до кінця 2019 року планується довести кількість камер у місті до 200, а для максимальної ефективності їх має бути близько півтисячі. 

 ВІДЕО: “Поділля-Центр” 

 

 

Про Захід