У Львові п’яний таксист влетів у автобусну зупинку (Фото)

Опубліковано:

 

З місця пригоди чолов'яга намагався втекти, але його затримали містяни, інформує Патрульна поліція Львівської області. Виявилося, що молодик таксує … без прав. І ніколи їх не отримував.

Близько 1 години цієї ночі патрульні приїхали на вулицю Кавалерідзе де автомобіль Nissan з касетоном таксі, в'їхав у зупинку громадського транспорту навпроти школи. На місці події був водій, який мав ознаки алкогольного сп'яніння. 27-річний чоловік заперечував свою причетність до автопригоди.
“На нього чітко вказали свідки події, які бачили як він в кіоску щось купував, йшов хитаючись, потім сів за кермо, з форсами рушив і вже через 50 метрів “влетів” у зупинку. Очевидець швидко підбіг на місце аварії і побачив згаданого чоловіка. Зі слів свідка, він крикнув, що йому ніхто нічого не зробить і почав втікати. Однак, громадяни почали наздоганяти його та викликали поліцію. Колеги його затримали”, – розповіла патрульна Катерина Головчук.
Від перевірки на пристрої драгер і в медзакладі чоловік відмовився. До слова, у серпні 2015 року чоловіка вже притягали до відповідальності за керування в нетверезому стані. Тоді він відбувся штрафом. Бо посвідчення водія у нього як тоді так і зараз не було. Він його навіть не отримував. Цього разу на чоловіка склали протоколи: за скоєну ДТП, за керування в нетверезому стані. Також, винесли постанову за відсутність документів

Про Захід