В Ужгороді вручили найвищу нагороду Закарпаття

Опубліковано:

 

У понеділок, 11 лютого, перший заступник голови облради Йосип Борто в урочистій обстановці вручив найвищу нагороду Закарпаття заступнику начальника Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Закарпатській області Юрію Неймету.

Спільною відзнакою обласної ради та облдержадміністрації – нагрудним знаком “За розвиток Закарпаття” нагороджено Юрія Юрійовича за  багаторічну  сумлінну працю, вагомі  досягнення у професійній діяльності та з нагоди 60-річчя від дня народження. Відповідне розпорядження підписали керівники краю – Михало Рівіс та Геннадій Москаль.

Юрій Неймет в обласному фонді соцстраху працює з першого дня створення установи, зазначив начальник управління Ігор Сегляник, характеризуючи свого колегу як фахового, досвідченого та принципового керівника, сумлінного та відповідального у колективі.

Йосип Борто, вручаючи високу відзнаку, підкреслив:

– Ми депутати обласної ради, як і депутати будь-якого рівня, повинні захищати інтереси виборців, які нас на це делегували. Дбаючи про добробут громадян, не завжди є можливість дати людям те, чого вони найбільше потребують. Відрадно, що є установи, які допомагають подолати певні життєві проблеми. Це надзвичайно відповідальна робота, що потребує певних моральних якостей від людини, яка нею займається. Саме таким – відповідальним, чуйним та високопрофесійним є нинішній ювіляр – Юрій Неймет, який на рівні області отримує заслужену нагороду за поданням керівника та усього трудового колективу.

Після офіціозу колеги по роботі щиро пораділи за оцінену копітку роботу у фонді Юрія Юрійовича та одержану на високому рівні, побажали ювіляру здоров'я, подальших успіхів та благополуччя, зробивши спільне фото на добру згадку, інформує прес-служба Закарпатської облради.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Про Захід