У Хусті відкрили Центр обслуговування клієнтів ПАТ “Закарпатгаз”

Опубліковано:

Сучасний і комфортний Центр обслуговування клієнтів ПАТ “Закарпатгаз” відкрили сьогодні в Хусті. Створено його замість абонентського відділу.  Відтепер вирішувати так звані газові питання буде набагато простіше і швидше. Обслуговуватиме центр тих споживачів, що проживають у Хусті та Хустському районі.

Тепер, зайшовши у Центр обслуговування клієнтів, людина отримує талон із номером. Автоматично на електронному табло висвічується номер, який зазначено на талоні, і номер столика, до якого людині треба підійти. Паралельно ця інформація озвучується за допомогою голосового повідомлення.

У приміщенні — зручні меблі. Для дітей облаштовано ігровий куточок. У вільному доступі для всіх відвідувачів — вода. Тепер очікувати на свою чергу доведеться від 2 до 10 хвилин, а не 20-40, як це було при функціонуванні абонентського відділу.

“Такі зміни можливі завдяки сучасному програмному забезпеченню і клієнтоорієнтованості керівництва компанії. Ці умови, в першу чергу, створені для зручності наших споживачів. Коли був абонентський відділ, то можна було спостерігати постійні черги у коридорах. Працівники працювали у посиленому режимі і при тому в черзі інколи доводилося чекати до години. Обстановка була досить напружена. З відкриттям центру все стало швидко, зрозуміло  і зручно”, — прокоментував начальник Хустського відділення ПАТ “Закарпатгаз”  Василь Бенца.

Оператори  ЦОКу надають 43 послуги, починаючи від обслуговування клієнтів з питань приєднання до газової мережі, прийому відповідних документів, заключенню договорів та видачі актів виконаних робіт тощо. Велика кількість споживачів звертаються з питань обліку газу або ж за консультацією стосовно пільг та субсидій.

Хустянин Юрій Гобин звернувся у ЦОК і став першим клієнтом нововідкритого Центру обслуговування клієнтів. Чоловік поділився своїми враженнями від роботи відділення. “Я, чесно кажучи, приємно здивований. Це вже схоже на цивілізацію. Таке, ніби в Європі знаходишся. Буквально за 5 хвилин вирішив всі питання. Це дуже добре. У мене дружина частіше цими питаннями займається, бо має більше часу. Але тепер, бачу, і я можу брати на себе вирішення газових питань”, — сказав Юрій Гобин.

“Мені дуже подобається. Так гарно і по-сучасному зробили. Лиш я спочатку і не знала, що маю робити і куди підходити. Добре, що працівниця на вході провела інструктаж”, — поділилася місцева пенсіонерка Людмила Лазар.

Працює Центр обслуговування клієнтів ПАТ “Закарпатгаз” у Хусті по вулиці Львівській, буд. 13а. Години роботи з 8:00 по 17:00 (з понеділка по п'ятницю).

Прес-служба ПАТ “Закарпатгаз”

Про Захід