В Ужгороді проводять турнір боксу серед дітей, юнаків, юніорів та молоді «Кубок Діда Мороза»

Опубліковано:

Сьогодні в Ужгороді (у спорткомплексі “Іппон”) проходить уже традиційна Відкрита першість ЗОДЮСШ з боксу серед дітей, юнаків, юніорів та молоді “Кубок Діда Мороза”.

Силами і майстерністю міряються близько сотні спортсменів віком від 10 років до 21 з Ужгорода, Мукачева, Берегова, Іршави, Чопа та інших міст і районів.

На урочистому відкритті турніру зазначалося, що вже стало доброю традицією на цих змаганнях відслідковувати досягнення за рік і планувати нові спортивні звершення. Першість проходить за підтримки обласної Дитячо-юнацької спортивно школи, Ужгородської федерації боксу та управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради.

Від імені Ужгородського міського голови Богдана Андріїва вітання юним спортсменам, їхнім тренерам, батькам, численним уболівальникам передав його заступник Ігор Фартушок. Ігор Іванович теж колись займався боксом, тому запевнив молодь: “Ви всією душею полюбите цей спорт на все життя. Результати залежать від вас самих, вашої праці. Саме на таких турнірах, як сьогодні, виростають майбутні ломоченки, усики. Ви маєте на кого рівнятися, з кого брати приклад. Удачі всім і нехай переможе сильніший!”.

Працювати не покладаючи рук, а відтак підніматися на п'єдестал пошани не лише на обласних турнірах, а й на загальноукраїнських, європейських і світових, отримувати найвищі спортивні нагороди та чимало іншого бажали боксерам також начальник управління молоді та спорту Закарпатської ОДА Віталій Ерфан, президент Ужгородської федерації боксу Степан Молнар, інші гості урочистостей.

Про Захід