Офіційно про ДТП на об’зній на Ужгородщині

Опубліковано:

Учора, 31 липня, о 12:00 до поліції надійшло повідомлення про аварію на вулиці Об'їзній в обласному центрі Закарпаття. За викликом виїхали слідчі Ужгородського районного відділення поліції, які встановили попередні подробиці ДТП.

Правоохоронці з'ясували, що 44-річна мешканка Ужгорода, рухаючись на автомобілі “Toyota RAV-4 Hybrid”, не впоралася з керуванням та допустила зіткнення з автомобілем “Ford Fiesta”, під керуванням 60-річного ужгородця, що рухався у попутному з нею напрямку попереду.

Внаслідок зіткнення водій позашляховика втратила рівновагу і виїхала на зустрічну смугу, де вже її авто зіткнулося з вантажівкою “VOLVO”, що була припаркована на узбіччі автошляху. Водій вантажівки – 29-річний воловеччанин – на момент аварії за кермом не знаходився, тож жодних тілесних ушкоджень не отримав.

Натомість 44-річна водій позашляховика з травмами різного ступеню була госпіталізована до Ужгородського центральної лікарні.

За фактом аварії у поліції розпочате слідство. Станом на тепер правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили учаснику аварії тілесне ушкодження.

Автомобілі учасників аварії поміщені на арештмайданчик Ужгородського районного відділення поліції.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Про Захід