Марокканець намагався нелегально проїхати до Словаччини на рейсовому автобусі

Опубліковано:
Сьогодні вночі його виявили прикордонники КПП "Ужгород", інформує прес-служба Чопського прикордонного загону.
 

Під час перевірки документів пасажирів рейсового автобуса “Рахів – Братислава” прикордонний наряд пункту пропуску “Ужгород” помітив у салоні молодого чоловіка, який намагався уникнути контакту з військовими. На прохання інспектора пред'явити документи іноземець не зреагував, штовхнув прикордонника та вдався до втечі. На пошуки втікача було вислано групу реагування, яка невдовзі виявила правопорушника. Він переховувався за адміністративниии будівлями біля загороджувального паркану пункту пропуску.

Згодом правоохоронці встановили, що затриманий є громадянином Марокко, якого минулої ночі затримували прикордонники цього ж відділу. Його виявили на залізничному вокзалі міста Ужгород без належних документів  та притягнули до відповідальності за порушення правил перебування на території України  і прикордонного режиму.
Наразі, правопорушника доставлено у пункт тимчасового тримання Чопського прикордонного загону. Тепер марокканець відповідатиме за свої правопорушення перед судом. Також вирішується питання щодо заборони йому в'їзду на територію України терміном на 3 роки.
Про Захід