Геннадія Москаля обрано головою Закарпатської територіальної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність»

Опубліковано:

Сьогодні, 27-го червня, в Ужгороді в Закарпатському академічному обласному театрі ляльок "БАВКА" відбулася конференція Закарпатської територіальної організації партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" під головуванням керівника секретаріату Миколи Сличка.

На заході були присутні делегати від місцевих організацій партії, голова Закарпатської обласної адміністрації Геннадій Москаль, депутати Закарпатської обласної, районних, міських, селищних та сільських рад.

Під час конференції делеговані місцевими осередками члени партії розглянули та одноголосно підтримали рішення про обрання головою Закарпатської територіальної організації партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" – Геннадія Москаля. За його кандидатуру проголосувало 39 членів Партії, зареєстрованих на заході.

Геннадій Москаль відзначив, що Валерій Пацкан склав із себе повноваження голови організації і написав заяву про вихід із партії відповідно до вимог закону "Про Рахункову палату". Водночас після прийняття закону "Про внесення змін до деяких законів України щодо окремих питань проходження державної служби", посади голів місцевих держадміністрацій і їхніх заступників виведені із категорій посад держслужби.

 

 

Про Захід