Toyota Hilux – підкорювач Карпат

Опубліковано:

Неможливого не існує з легендарним пікапом від Тойоти! Так можна описати технології та якість оновленого позашляховика від культового японського бренду.

Висока технологічна якість "Хайлаксу", потужність, поліпшена здатність до буксирування (відтепер до 3200 кг) дивують своєю еволюцією в кожному поколінні моделі. Та це далеко не всі зміни, які торкнулися Toyota Hilux.

Додайте до цього стильний зовнішній дизайн, неймовірно привабливий салон з усіма зручностями (на спинці передніх сидінь передбачені, навіть гачки для пакетів, якщо ви часом заїхали у супермаркет) та сучасними технологіями, і ви зрозумієте первісний задум японських майстрів – створити шедевр інженерної думки!

Такий потужний пікап просто створений для українських гірських ландшафтів, і насправді здатен підкорити будь-яку вершину! Перед вами справжній підкорювач Карпат!

Легендарний пікап Toyota Hilux можна замовити, за спеціальною пропозицією, в Тойота Центр Ужгород "Карат Мотор", за адресою м. Ужгород, вул. Собранецька, 124.

Деталі комплектації автомобіля запитуйте за телефоном: +38 (095) 926 3000 чи на сайті.

Слідкуйте за останніми новинками, підписавшись на офіційні сторінки Тойота Центр Ужгород "Карат Мотор" в соціальних медіа.

Фейсбук

Instagram

Про Захід