“Закарпатські діалоги” – мистецька подія Мукачева

Опубліковано:

У Мукачеві тривають "Закарпатські діалоги" письменників і читачів

У рамках культурно-мистецького проекту, який два тижні тому розпочався на Закарпатті,  мешканці Мукачева отримали можливість знову спілкуватися з сучасними українськими письменниками.
На цей раз гостями Мукачівської центральної бібліотеки ім. О. Духновича стали відомий письменник, керівник проекту Андрій Курков (м. Київ), письменник, журналіст, головний редактор кількох часописів Євген Положій (м. Суми), письменниця, поетеса, авторка відомої книги "Абрикоси Донбасу" Любов Якимчук (родом з м. Первомайськ на Луганщині), журналіст, письменник, музикант Валентин Терлецький (м. Запоріжжя) та письменник, декан іноземної філології УжНУ Михайло Рошко (м. Ужгород).
Понад півтори години майстри слова дивували мукачівську публіку своїми творами, своєю відвертістю і багатогранністю, ламали стереотипи окремих про "зірковість" відомих літераторів, а ще щиро відповідали на запитання та ділилися враженнями від Закарпаття і, зокрема, Мукачева. 
На згадку про зустріч гості подарували читачам бібліотеки власні книги з автографами та пообіцяли приїхати ще не один раз в місто.

Мукачівська міськрада

 

Про Захід