Терористи накопичують ресурси і створюють протитанкову “Першу слов'янську бригаду”

Опубліковано:





 Терористи продовжують передислоковувати бронетехніку та накопичувати ресурси на Маріупольському напрямку. Про це повідомив речник АТО Андрій Лисенко. За його словами, активність бойовиків спостерігається також на Донецькому напрямку. Крім цього, терористи розповсюджують дезінформацію, маючи на меті приховати свої подальші дії.

За інформацією розвідки, у Донецьку створюють нове бандформування протитанкову “Першу слов'янську бригаду”.

Вчора, 10 березня, ворог відкривав вогонь по позиціях українських бійців 37 разів. Найбільш складна ситуація на Маріупольському напрямку, в районі Донецького аеропорту та на Бахмутській трасі біля Сокільників. Вночі під ворожим вогнем опинилася Авдіївка та Опитне.

Українська розвідка, обстежуючи квартали Мар'їнки, виявила ворожих снайперів. Одному пораненому сепаратисту під вогневим прикриттям вдалося втекти.

Крім цього, терористи продовжують вести повітряну розвідку. Українські військові протягом доби зафіксували 27 безпілотників.

Нагадаємо, вночі ворог обстріляв позиції українських бійців з мінометів та гранатометів. Внаслідок обстрілів загинув один український боєць, ще п'ятеро – отримали поранення.

За інф. “Інформаційно-аналітичного центру”


Про Захід