УжНУ об’єднав юридичні факультети і замінив проректора

Опубліковано:





 Відтепер в УжНУ лише один підрозділ, де готують правознавців, – юридичний факультет і факультет європейського права і правознавства об'єднали в одну структуру.

На сьогоднішньому засіданні Вченої ради Ужгородського національного університету серед іншого розглядали питання про реорганізацію структурних підрозділів. Ректор Володимир Смоланка оголосив, що напередодні відбулося засідання робочої комісії з питань удосконалення структури УжНУ, на якому було погоджено об'єднати два підрозділи – факультет європейського права і правознавства та юридичний – під назвою останнього.

Виконувачем обов'язків декана новоутвореного підрозділу призначили Ярослава Лазура, який досі обіймав посаду проректора з науково-педагогічної роботи університету. Тепер ці обов'язки в ректораті тимчасово виконуватиме Володимир Фекета.

Згідно з минулорічним бюджетом, обидва ці факультети, завдяки оплаті за навчання студентів-контрактників принесли вишеві по 10 млн гривень кожен. Якщо спрогнозувати такі ж цифри на 2015-й, об'єднаний факультет буде для УжНУ найприбутковішим, обігнавши медичний (16 млн) і факультет післядипломної освіти (17 млн).

mediacenter.uzhnu.edu.ua


Про Захід