Вакансії в Ужгороді: яку роботу пропонують на сайтах оголошень та скільки за неї обіцяють платити?

Опубліковано:





Ситуація на валютному ринку призвела до того, що багатьом закарпатцям доводиться працювати за 50, у кращому випадку – 100 доларів на місяць. За таких обставин людям доводиться шукати додаткового підзаробітку, а дехто навіть готовий змінити місце роботи, якщо оплата там вища.

Сьогодні ми вирішили дізнатися, які вакансії для мешканців області є на сайтах оголошень.

Англійська в Китаї – за 30 тисяч в місяць

30 тисяч гривень у місяць пропонують людям, охочим поїхати в Китай викладати англійську мову. Китайську при цьому знати не обов`язково, англійську – тільки на розмовному рівні. Досвід роботи теж не дуже важливий, але освіта має бути вищою.

Щодо інших вакансій у сфері освіти і науки, то найбільше пропозицій стосуються написання курсових, дипломних робіт для студентів. Заробіток залежить від кількості виконаних замовлень.

Найдорожча – робота в ІТ

Здається, що найбільше грошей пропонують кандидатам у сфері комп`ютерних та ІТ-технологій. 1500 доларів у місяць мають можливість заробляти РНР-програмісти. Від кандидата вимагають річний досвід роботи, наявність баз даних, знання PHP, MySQL, HTML, CSS, JavaScript, Ajax, уміння читати технічну література англійською мовою.

Інші вакансії у сфері ІТ вказані із зарплатою від 24 до 41 тисячі гривень.
Якщо мовами програмування кандидат не володіє, але має хороші організаторські здібності, то він має шанс стати координатором волонтерської групи. Щоправда, заробітна плата не 40 і навіть 20 тисяч, а всього 6. Основні завдання координатора – пошук, підбір, навчання, адаптація, контроль свого персоналу; звітність перед керівництвом та робота з документами.

Продаж косметики, будматеріалів і… послуг приватних детективів

Є вакансія менеджера з продажу послуг приватних детективів. Оплата в оголошенні не вказана, але є цілий список вимог до кандидата: досвід роботи у сфері продажів і позиціонування послуг; наявність бази напрацьованих клієнтів- потенційних замовників послуг з безпеки бізнесу; креативний підхід до методів і форм пошуку клієнтів; вільне володіння комп'ютером та вища освіта та досвід роботи 2-5 років.

Ще можна стати продавцем-консультантом косметичних продуктів, будівельних матеріалів тощо. Шукають в Ужгороді і мерчендайзерів та дилерів, середня зарплата яких – 6-10 тисяч гривень. Вищу освіту і досвід роботи не вимагають, головне – вміння спілкуватися з людьми і продати їм товар.

Штукатур – за 20 або фотомодель за 25 тисяч

Недешево коштує робота будівельників. На сайті оголошень є вакансії штукатура за 20 тисяч гривень, фасадника – за 16 та прораба, зарплату якого не вказали.

Якщо немає бажання робити ремонти, але природа наділила гарною зовнішністю, голосом чи пластикою, то можна відправитися в Китай. Виявляється, там для ужгородців є ще чимало роботи. Окрім вчителя-аніматора англійської, про якого ми писали на початку, можна поїхати закордон як модель чи фотомодель, музикант, ді-джей, співак, танцівник у шоу-балеті. Оплата за таку роботу приблизно однакова – 25 тисяч гривень. До того ж, працівника забезпечують житлом та їжею та обіцяють не більше 5 робочих один в день.

“Домашні” вакансії

Наостанок розглянемо пропозиції тимчасової роботи або роботи вдома.
Більшість з вакансій – робота в Інтернеті: наповнення сайтів контентом, написання статей на різні теми, переклади тощо.

Серед вакансій є диспетчер таксі, який має можливість отримувати 3000-3500 гривень в місяць. Робота в денні та нічні зміни, яка вимагає стресостійкості та вміння спілкуватися з людьми.

“Про Захід”


Про Захід