Ужгородський фестиваль «Палачінта» потрапив до рубрики «Тиждень у фото» відомого американського сайту ABCnews

Опубліковано:





Ужгородський фестиваль “Палачінта”, який відбувся у минулі вихідні, став однією з подій, які американський сайт ABCnews включив до своєї рубрики “Тиждень у фотографіях”.

Американські медійники оцінили спалення “мари-Путіна” – традиційної солом'яної фігури, яку цьогоріч зробили у вигляді президента РФ.

“A man blows fire on a scarecrow with a mask depicting Russian president Vladimir Putin during celebrations to say farewell to winter in Uzhgorod, Ukraine, Feb. 15, 2015”, повідомляється в описі до фото.

Тобто “Чоловік видихає вогнем на опудало з маскою, що зображає президента Росії Володимира Путіна під час святкування прощання із зимою в Ужгороді, Україна, 15 лютого 2015”, – пише видання.

Знімок належить фотокору агенства AFP Олександру Зобіну.

Нагадаємо, це була не єдина згадка Путіна на фестивалі в Ужгороді. Зокрема, волонтери, які збирають кошти для допомоги 128-й Закарпатській бригаді, пропонували кидати в нього дротиками.

Сам фестиваль проходив під знаком допомоги військовим. Протягом двох днів волонтери зуміли зібрати трохи більше 47 тисяч гривень.

Про Захід


Про Захід