З танцювального чемпіонату України рівненські спортсмени привезли “бронзу”

Опубліковано:





У столиці відбувся Чемпіонат України по версії СГОСТУ з бальних танців. Рівненські танцюристи на змаганнях отримали чимало нагород.

Учасники колективу “VegaDance”, тренер Вадим Городніченко, представляли Рівненщину на цих змаганнях. У категорії Ювенали 2 (10-11років) у програмі “10 танців” Ярослав Шевчук та Діана Хоменчук посіли 4 місце, повідомляє “ОГО”.

Пара Антона Никитюка та Єлизавети Мельничук, категорія Юніори 1 (12-13р), представляли нашу область у 3 програмах: по програмі “10 танців” вони зайняли 3 місце, у Європейській програмі – 2 місце та в Латиноамериканській – 5 місце.

У категорії Юніори 2 (12-13р) “Стандарт” брала участь пара у складі Михайла Степаненко та Анни Крохмалюк. Їх результат – 5 місце.

У цій самій категорії по програмі “10 танців” бронзу здобула пара Павла Осіпова та Альони Шолохової. Тарас Федорчук і Валерія Шуль зайняли 5 місце у категорії Молодь 1, по 10 танцям та 4 місце у Європейській програмі.

У розділі Молодь 2, Стандарт Рівне представляли Максим Лаворик та Ліда Антонюк. Вони здобули 4 місце. Роман Ташлікович та Ольга Кучман зайняли 4 місце у категорії Дорослі, Європейська програма.


Про Захід