Горілки на 420 тис. грн без акцизних марок та з ознаками підробки вилучено у Виноградові

Опубліковано:





На підставі ухвали Ужгородського міськрайсуду співробітники оперативного та слідчого управління ГУ ДФС у Закарпатській області провели обшук за однією з адрес у м. Виноградів. Цей обшук здійснювався в ході проведення заходів із протидії незаконному обігу підакцизних товарів та оперативно-слідчих дій в рамках розслідування кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину передбаченого ч. 1 ст. 204 Кримінального кодексу України.

В результаті обшуку виявлено незаконно виготовлену алкогольну продукцію, яку громадянин зберігав з метою збуту.

Асортимент виявленого: горілка “Пшенична Краля” в кількості 5200 пляшок; горілка “Пшенична” в кількості 2060 пляшок; горілка “Столична” в кількості 340 пляшок; горілка “Пляшка” в кількості 2940 пляшок. Всі пляшки ємністю 0,5 літра, на “Пшеничній Кралі” взагалі не було акцизних марок, на інших були наклеєні, але із ознаками підробки.

Орієнтовна вартість вилученої продукції становить 420 тис. грн.

Наразі проводяться першочергові слідчі дії, вирішується питання про внесення зазначених відомостей до ЄРДР за ознаками злочинів, передбачених ч. 1 ст. 204 КК України та ч. 1 ст. 199 КК України.

Відділ комунікацій Головного управління
ДФС у Закарпатській області


Про Захід