На Валентина львів’ян розважатимуть голівудськими хітами

Опубліковано:





У переддень свята всіх закоханих – святого Валентина, 13 лютого, о 19.00 Львівська обласна філармонія готує для львів'ян і гостей міста особливу програму, яка гарантує незабутні враження

У переддень святого Валентина у залі філармонії в живому виконанні Академічного симфонічного оркестру під диригуванням Сергія Хоровця звучатиме музика із легендарних голівудських кінострічок – від “Титаніка” й “Піратів Карибського моря” до “Гаррі Поттера”, “Гладіатора” та “Місії нездійсненної”. І це ще не повний перелік. Яскраве, проникливе виконання сольних партій скрипки від харизматичного віртуоза Олександра Божика не залишить байдужим навіть найбільш прагматичного слухача, повідомляє “Львівська газета”.

Сама ідея виконання музики Голівуду у Львівській філармонії не нова. Уперше такий концерт Академічний симфонічний оркестр виконав наприкінці 2010 р., і це був один із найуспішніших розважальних концертів. Глядачі були задоволені від пережитих емоцій та вражень. Сама ідея живого виконання хітових саундтреків голлівудських блокбастерів симфонічним оркестром гарантує чималий резонанс та ажіотаж.

Концерт “Музика Голівуду” повністю сконцентрований довкола фабрики кіноіндустрії Голлівуду. Ці кінофільми стали легендами та візитними картками поколінь, запам'яталися неперевершеною грою акторів, режисерським поглядом, неочікуваними поворотами сюжету, а особливо – музикою.

До реалізації “Музики Голлівуду” спонукало бажання професійної реалізації самої ідеї, щоб удосконалити музичний матеріал, подати його в новому професійному форматі; доповнити репертуар хітовими саудтреками з фільмів. Музичні враження доповнять кадри з фільмів, проектовані на великий екран під час концерту.

Музика у фільмі поряд зі сценарієм та акторською грою надає дихання та повноти “звучання” фільму. Зараз жоден “касовий” фільм не обходиться без яскравого й насиченого музичного супроводу.

Запрошуємо всіх шанувальників якісної кіномузики на вечір “Музика Голлівуду” у Львівську філармонію.


Про Захід