На Тернопільщині відбувся зимовий турнір з міні-футболу

Опубліковано:





В суботу 31 січня стартував щорічний зимовий турнір з міні-футболу пам'яті Івана Гунька, який спільно організовують та проводять Бережанська районна федерація футболу та Бережанський районний центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх”.

9 колективів зголосились до участі в турнірі, серед яких і гості турніру — футболісти села Конюхи Козівського району. Команди були поділені на дві групи, за результатами ігор в яких по дві команди-щасливці продовжували боротьбу за перемогу в турнірі, повідомляє “Галспорт”.

В матчах групового етапу зафіксовано такі результати:

Група “А”: Конюхи – Вільховець 1:4, Лапшин – Куропатники 1:0, Конюхи – Куропатники 0:1, Хатки – Вільховець 4:1, Куропатники – Хатки 0:1, Лапшин – Конюхи 0:5, Хатки – Лапщин 3:0, Вільховець – Куропатники 0:3, Лапшин – Вільховець -:+, Конюхи – Хатки 2:0.

Команда Хатки вийшла у фінальну стадію з першого місця. Три команди набрали однакову кількість очок — Вільховець, Конюхи і Куропатники по 6. Проте за додатковими показниками (різниця м'ячів в усіх матчах) компанію Хаткам склали наші гості із Конюх.

Група “В”: Східний – Лісники 0:0, Реал – Тростянець 1:2, Східний – Реал 7:0, Лісники – Тростянець 3:0, Тростянець – Східний 2:6, Реал – Лісники 0:5. За результатами ігор дві путівки до фінальної стадії вибороли команди Східний та Лісники, які вийшли з першого та другого місць відповідно знову ж таки за різницею м'ячів в усіх матчах.

Фінальні матчі турніру відбулися 1 лютого. Спочатку грати в міні-футбол вийшли команди Хатки і Лісники. В підсумку хатківські футболісти перемогли з рахунком 2:0. В іншому півфіналі зустрілись Східний та Конюхи. Запекла боротьба тривала до останньої секунди. І переможцем у цьому двобої стала команда Східний 3:2.

У матчі за третє місце хлопці з команди Лісники не зустріли гідного опору від гравців команди Конюхи, впевнено перемігши 5:1.

А окрасою турніру став фінальний матч. На футбольному полі зустрілись гравці, переважна більшість яких виступає за районну команду ФК Бережани. А долю матчу вирішив єдиний гол, який забив гравець команди Хатки Володимир Громосяк.

Кращим гравцем турніру став гравець з команди Східний Сергій Клюшніченко, а кращим воротарем визнано Андрія Гараса з команди Хатки.

Перші чотири команди отримали конверти з грошовими винагородами, трійка призерів — грамоти. Команда-переможець отримала з рук голови Бережанської районної федерації футболу Нестора Колодки ще й головний трофей — перехідний Кубок зі світлиною того, чиїй пам'яті присвячено й щороку проводиться турнір.


Про Захід