Закарпатський хокей вийшов на фінішну пряму

Опубліковано:





 Перший фіналіст вже відомий До завершення підходить чемпіонат Закарпаття з хокею, в якому цього року беруть участь лише чотири команди аматорів. Всі вони з обласного центру – “Синевир”, “Ужгородські вовки”, “Спартак” та “Шахтарські барси”.

У суботу ці колективи провели півфінальні поєдинки. Як зазначив головний організатор змагань та тренер секції хокею в Ужгороді Андрій Максимович, переможець зустрічі визначається лише після двох здобутих вікторій. Тож в останній день січня за вихід до фіналу між собою зіграли “Спартак” з “Шахтарськими барсами” та “Синевир” проти “Ужгородських вовків”

У першій зустрічі “Спартак” зумів здолати хокеїстів з мікрорайону обласного центру “Шахта” з результатом – 5:3 та 6:4. А от у матчі між “Вовками” та “Синевир” другого претендента на “золото” виявлено не було – команди провели лише одну зустріч, яка завершилася перемогою “Вовків” – 3:1. Друга гра через складні погодні умови (сильний вітер та сніг) перенесена на 8 лютого.

Саме цього дня й стане відомо, хто буде другим претендентом на чемпіонський титул. А матчі за чемпіонство та третє місце пройдуть 14 та 15 лютого на катку “Ice Land” біля “Дастора”. Після фінального матчу відбудеться урочиста церемонія нагородження та закриття хокейного сезону на Закарпатті.

Тарас Кухар, “Карпатський об'єктив”


Про Захід