Смертельна автоаварія на Хмельниччині: автобус “Неаполь-Херсон” зіткнувся з фурою (Фото)

Опубліковано:

Є загиблий, трьох ушпиталено, інформує поліція Хмельницької області.

 

Близько 2.45 години ночі 18 червня на лінію 102 надійшло повідомлення про ДТП в смт. Війтівці Волочиського району Хмельницької області.

За попередніми даними, 58-річний львів'янин, керуючи автобусом міжнародного сполучення “Неаполь-Херсон”, допустив зіткнення з автомобілем-тягачем “Івеко” з причепом, який рухався у попутному напрямку. Автобус вдарився у задню частину причепа, в результаті чого з'їхав у кювет, де зіткнувся з деревом.

Внаслідок аварії загинув 31-річний житель Львівської області. Ще три жінки 1955, 1956 і 1957 років народження отримали тілесні ушкодження і перебувають в реанімаційному відділенні Волочиської лікарні. Всього в автобусі перебувало 26 пасажирів.

За даним фактом слідче управління ГУНП в Хмельницькій області відкрило кримінальне провадження за ч.2 статті 286 Кримінального кодексу України “Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, яку керують транспортними засобами”.

Наразі водій автобуса затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу. На місці події продовжує працювати слідчо-оперативна група.

 

Про Захід