Працівники Ужгородської міськради пройшли «Крок до ефективного управління в місті Ужгород» (Фото)

Опубліковано:

Три дні наприкінці минулого тижня працівники різних структурних підрозділів Ужгородської міської ради проходили заключний етап серії тренінгів у рамках спільного проекту міст-побратимів Ужгорода та Кошице “Крок до ефективного управління в місті Ужгород” за програмою SlovakAid, інформує прес-служба міськради.

Як задіяти громаду, лідерів до розвитку, щоб усі працювали і взаємодіяли за принципом вулика, як сформувати дієву стратегію розвитку, вивчали під керівництвом координатора розвитку громад, тренера Міхала Сметанки. Вивчали фасилітацію публічних зустрічей – ведення командної роботи з різними за інтересами та статусом людей для вирішення якихось проблем; методики асертивності – відстоювання думки без агресії та порушення прав інших людей; роль емпатії (співпереживання); опанування агресивності, конструктивне вирішення конфліктів, у тому числі із застосуванням медіації, ведення переговорів і все при вироблені стратегії розвитку.

Як і попередні, заняття проходили в інтерактивному форматі, з роботою в командах, підготовкою презентацій, на практичних прикладах.

Нагадаємо, проект спільно реалізовують Агенція регіонального розвитку Кошице (керівник Ярослав Тешляр) та комунальна установа Ужгородської міської ради “Агенція розвитку Ужгорода” (керівник Маріанна Собран). Він почався наприкінці минулого року і триватиме до завершення 2020-го, спрямований на підвищення ефективності комунікації працівників міської ради та громадськості, на те, щоб навчити посадовців і представників громадських організацій проектному менеджменту, ефективно напрацьовувати заявки на грантові проекти, реалізовувати їх у співпраці влади та громадських організацій.

 

Про Захід