Хустянин возив в автівці метамфетамін

Опубліковано:

 

Сьогодні, 12 червня, близько першої години ночі, працівники групи реагування патрульної поліції Хустського відділу зупинили в селі Драгово для перевірки автомобіль марки “ВMW”, на якому були відсутні номерні знаки. 

За кермом іномарки перебував 28-річний місцевий житель, який взагалі не має водійського посвідчення і був у неадекватному стані. Побачивши правоохоронців, молодий чоловік став помітно нервувати. 

Під час огляду автомобіля поліцейські знайшли в багажнику номерні знаки іноземної реєстрації, а в салоні – пакетик із речовиною, схожою на наркотик метамфетамін. 

Водія доставили на медосвідування до лікарні міста Виноградів, де відповідний аналіз підтвердив, що той перебуває в стані наркотичного сп'яніння. 

За керування в стані наркотичного сп'яніння і без водійського посвідчення на водія складено відповідні адміністративні протоколи, а за зберігання наркотиків на нього очікує кримінальна відповідальність. Розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України (Незаконне зберігання наркотичних засобів). Вилучену речовину направлено на експертизу. Автомобіль затримано на спецмайданчик Хустського відділу поліції, інформує поліція Закарпатської області.

 

Про Захід