Подробиці нещасного випадку, який стався під час селевого потоку на Тячівщині (Фото)

Опубліковано:

Учора, 11 червня, о 17:45 до оперативно-координаційного центру закарпатських рятувальників надійшла інформація про виявлення тіла чоловіка в руслі р. Терешул, що поблизу с. Тарасівка  Тячівського району. Згодом, о 18:45, виявили ще тіла двох загиблих: одного на березі, а іншого в руслі також р. Терешул.  Усіх трьох загиблих було вилучено з річки та передано правоохоронним органам.

У ході проведення пошукових робіт працівники поліції повідомили про можливе перебування в лісовому масиві ще двох людей. Згодом ця інформація, на жаль, підтвердилася: о 19:45 було знайдено тіло однієї людини, а  о 22:00 – другої. Окрім цього, о 20:15 в лісі також виявили перекинутий та вщент розтрощений вантажний автомобіль ЗИЛ 131.

Причини трагедії та інші обставин справи з'ясовують компетентні служби. Серед ймовірних розглядається дорожньо-транспортна пригода.

Усі п'ятеро загиблих чоловіків ( 1963, 1964, 1981, 1991 та 1992 років народження) мешканці с.Тарасівка, Тячівського району.

У проведенні пошукових робіт від ДСНС області брали участь: 3 рятувальники державного пожежно-рятувального поста смт Дубове та автоцистерна, а також одна одиниця техніки та 5 гірських рятувальників аварійно-рятувального загону спецпризначення;  15 поліцейських та 30 місцевих мешканців.

У ДСНС України у Закарпатській області 

Про Захід