Водолази дістали з ужгородського кар'єру тіло юнака (оновлено)

Опубліковано:

 

9 червня о 21:00 до закарпатських рятувальників надійшло повідомлення від чергового Ужгородського відділу поліції про ймовірне утоплення 17-річного місцевого юнака. Трагедія трапилася на штучній водоймі колишнього піщаного кар'єру, що в обласному центрі на вул. Гранітній. З'ясувалося, що юнак разом з товаришами відпочивав біля водойми. Близько 17:00 він пішов поплавати і більше його вже ніхто не бачив.

На місце події було направлено водолазно-рятувальне відділення аварійно-рятувального загону спецпризначення. Пошуки тіла хлопця тривали  до настання темряви, але бажаних результатів не дали.  Сьогодні, 20 червня, вранці водолази продовжили обстеження водойми і о 09:35 потопельника було знайдено на глибині близько 10 метрів та за два метри від берега. Тіло людини вилучено та передано правоохоронцям. Деталі справи встановлюють компетентні служби.

 На сьогодні з початку року на водних об'єктах Закарпаття вже потонуло 10 людей. Проте, за аналогічний період минулого року таких випадків було 18, інформує У ДСНС України у Закарпатській області.  

 

Про Захід