В авто мукачівця, що тікав від поліції на Волововеччині, знайшли наркотиків майже на 2 мільйони гривень (Фото)

Опубліковано:

 

Поблизу смт.Нижні Ворота, що на Воловеччині, співробітники поліції виявили у авто мукачівця понад 2 кг психотропної речовини – метамфетамін. Водія автомобіля “Skoda superb”, який намагався втекти від поліцейських, затримали. За фактом неправомірних дій чоловіка відкрито кримінальне провадження.

Сьогодні, 8 червня, у смт.Нижні Ворота Воловецького району, в ході відпрацювань у рамках операції “МАК”, співробітники поліції зупинили для перевірки автомобіль “Skoda superb”.Проте водій проігнорував вимогу правоохоронців, натомість прискорив швидкість, а під час переслідування поліцейськими вчинив два ДТП, після чого втік і переховувався в лісі.

У ході оперативних заходів працівники Управління протидії наркозлочинності, Відділу з розслідування злочинів проти життя та здоров'я особи Слідчого управління Закарпатської поліції, а також інспектори Управління патрульної поліції в Закарпатській області та групи реагування патрульної поліції Воловеччини, розшукали авто та його власника за 2 км від місця події.

На місці працювала також слідчо-оперативна група Воловецького відділення поліції.

В ході огляду авто правоохоронці виявили пакунок з  речовиною, схожою на психотропну, вагою  2 кг. Експрестест засвідчив, що це метамфетамін. Загальна вартість вилученого сягає близько 2 млн гривень.

Фігуранта затримано в порядку ст. 208 КПК України.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за  ч.2 ст.307 ККУ (Зберігання наркотиків з метою збуту в особливо великих розмірах).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді  позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Закарпаття

Про Захід