За тиждень мукачівські прикордонники тричі виявляли холодну зброю в пунктах пропуску (Фото)

Опубліковано:

 

Ножі з ознаками холодної зброї дедалі частіше виявляють прикордонники у громадян, які перетинають кордон. Впродовж тижня, що минає прикордонники Мукачівського загону тричі виявляли холодну зброю в пунктах пропуску. 

В пункті пропуску “Солотвино”, що на українсько-румунському кордоні,  знаходили холодну зброю двічі. Перетнути кордон із ножем забороненим  до переміщення намагався 42-річний  громадянин Чехії, який прибув у пункт пропуску автомобілем марки “КІА”. Під час спільного прикордонно-митного огляду ніж з характерними ознаками холодної зброї виявили у “бардачку” авто. Вже наступного дня під час проведення поглибленого огляду мікроавтобуса “Фольксваген”, яким на в'їзд в Україну прибув 70-річний громадянин Норвегії, у цьому ж пункті пропуску спільна оглядова група прикордонників та митників виявила у шафі для зберігання предметів багнет-ніж. 

А в пункті пропуску “Вилок”, що на українсько-угорському кордоні, холодну зброю прикордонники спільно з митниками виявили в 28-річного громадянина Угорщини. Правоохоронці виявили ніж у ніші дверей мікроавтобуса “Фольксваген”, яким керував іноземець. 

За всіма фактами виявлення холодної зброї прикордонники повідомили співробітників Нацполіції. Усі ножі в іноземців встановленим порядком вилучили. 

Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

Про Захід