У Котельниці відновили автомобільне сполучення через зруйнований паводком міст (Фото)

Опубліковано:

У середу (29.05) ремонтники зробили тимчасове автомобільне сполучення через зруйнований паводком міст у с.Котельниця (Воловецький район), інформує прес-служба ОДА.
– Міст був зруйнований поводковою хвилею минулого вівторка, у результаті частина села (шість десятків будинків, у яких проживає близько 250 чоловік) залишилася без автомобільного сполучення, – повідомляє в.о.голови ОДА Ярослав Галас. – На першочергові ремонтні роботи були виділені кошти з обласного бюджету, тому вже сьогодні проїзд, хоч і тимчасовий, але забезпечений. Будівництво нового мосту в Котельниці розпочнеться, як тільки надійдуть кошти з Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР).
Нагадуємо, що міст через р.Латориця в с.Котельниця був пошкоджений ще минулим паводком у грудні 2017 року. Після цього розроблена проектно-кошторисна документація, оголошений і проведений тендер на будівництво нового мосту. На цей рік для реалізації проекту в ДФРР закладені 5 мільйонів гривень із необхідних 10,8 мільйонів. У понеділок у ході робочої поїздки на Закарпаття помічник Президента України Андрій Єрмак пообіцяв сприяння у виділенні повного обсягу фінансування для будівництва мосту ще в цьому році.
 

Про Захід