У Тойота Центр Ужгород «Карат Мотор» розпочато прийом замовлень на Toyota Camry Hybrid

Опубліковано:

З 24 травня 2019 року в офіційному дилерському центрі Тойота Центр Ужгород “Карат Мотор” можна замовити новий автомобіль Toyota Camry Hybrid. Гібридна версія популярної моделі Toyota Camry вперше виходить на український ринок.

Під час розробки Toyota Camry Hybrid компанія Toyota застосувала технології нового покоління, що дало можливість поліпшити характеристики автомобіля. Його оснащено новим високоефективним бензиновим двигуном Dynamic Force з комбінованим впорскуванням об’ємом 2,5 літра¹, потужністю 131 кВт, 178 к.с. та сумарною потужністю системи Hybrid² 218 к.с. (160 кВт). Toyota Camry Hybrid має гібридну безступінчасту трансмісію з електронним керуванням (e-CVT). Двигун у складі гібридної силової установки забезпечує економне споживання пального (розрахунковий показник витрати³ – 4,5 л у комбінованому циклі), низький рівень викидів вуглекислого газу та тишу під час водіння. Показники витрати пального під час руху містом³ становлять 5,2 л на кожні 100 км та 4,4 л – за його межами. Якісна система звукоізоляції гарантує захист від зовнішнього шуму.

Нова Toyota Camry Hybrid побудована на платформі Toyota New Global Architecture (TNGA), що дозволило зміцнити кузов і знизити центр тяжіння. Завдяки сучасній задній підвісці з двома здвоєними поперечними важелями автомобіль став ще більш збалансованим і комфортним.

Гібридну версію моделі Toyota Camry буде представлено в комплектації Premium⁴, спеціально доповненій новими технологіями.

Новітня технологія проекційного кольорового Head-up дисплея дозволяє проектувати показання приладів на лобове скло автомобіля, що спрощує побудову навігаційного маршруту та відображає важливу для водія інформацію.

Система контролю сліпих зон Blind Spot Monitor (BSM) допомагає вчасно і безпечно змінити смугу руху. Новітні технології також дають змогу спростити процес паркування. Система допомоги при паркуванні з функцією автоматичного гальмування Intelligent Clearance Sonar (ICS) контролює простір позаду автомобіля, чим сприяє зменшенню ризику зіткнення. Допоміжна система допомоги при виїзді з паркувального місця заднім ходом Rear Cross Traffic Alert (RCTA) з функцією передаварійного екстреного гальмування може автоматично активувати гальма у разі потреби.

Система бездротової зарядки за стандартом Qi дозволяє заряджати смартфон без використання зарядного пристрою або кабеля живлення.

Інноваційна акустична система JBL із 9 динаміками забезпечує музиці ще краще звучання, завдяки чому поїздка стане ще приємнішою.

Нова Toyota Camry Hybrid доступна з комплексом систем безпеки Toyota Safety Sense (TSS), які допомагають захистити водія і пасажирів. До його пакету функцій входять: круїз-контроль із функцією підтримки дистанції з автомобілем, що їде попереду (АСС), який дозволяє утримувати дистанцію з транспортним засобом, що рухається попереду, згідно з заданими параметрами руху; система автоматичного керування дальнім світлом (AHB), що забезпечує відмінну видимість під час водіння вночі; cистема попередження про загрозу фронтального зіткнення з функцією автоматичного гальмування (PCS), яка сповіщає про можливі зіткнення з пішоходами (у денний та нічний час) і велосипедистами (у денний час), а також допомагає уникнути або пом’якшити наслідки зіткнень із транспортними засобами, що рухаються попереду; система сповіщення про з’їзд автомобіля зі смуги руху (LDA), яка за допомогою камери виявляє видимі білі (жовті) лінії розмітки і попереджає водія про перетин обраної смуги руху та застосовує кермове зусилля для повернення у смугу руху; система розпізнавання та інформування про дорожні знаки (RSA), що надає актуальну інформацію (наприклад, про поточне обмеження швидкості) та сповіщає про певні дорожні знаки, які водій міг пропустити.

1. Значення вказане умовно та може незначною мірою відрізнятися від робочого об’єму двигуна. Більш детальна інформація наявна в офіційних дилерів Toyota.

2. Включає потужність ДВЗ та потужність мотор-генератора, що регулюється системою керування гібридною силовою установкою й залежить від потужності високовольтної акумуляторної батареї.

3. Наведені тут і далі показники витрат пального отримано в ідеальних умовах без урахування індивідуальної манери керування автомобілем, якості дорожнього покриття та інших умов (дорожніх, погодних тощо). Показники можуть суттєво відрізнятися від зазначених та визначаються лише експериментальним шляхом.

4. Наведені тут і далі назви комплектацій є суто умовними, використовуються винятково заради зручності в розподілі наборів параметрів автомобіля та можуть відрізнятися або бути відсутніми в інших документах або матеріалах.

За додатковою інформацією щодо Toyota Camry Hybrid, включно з цінами, звертайтеся, будь ласка, до офіційного дилера в Закарпатті – Тойота Центр Ужгород “Карат Мотор”, за адресою м. Ужгород, вул. Собранецька 124.

Про Захід