На Тячівщині п’яний водій вчинив незначну ДТП

Опубліковано:

Упродовж минулої доби працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп'яніння у Великоберезнянському, Тячівському, Ужгородському, Берегівському районах. Ще двох п'яних водіїв виявила патрульна поліція області. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи. 

У селі Тересва Тячівського району ввечері сталася незначна ДТП: мопед ударив під час руху ззаду автомобіль марки “Volkswagen Pаssаt”. Про аварію в поліцію повідомили очевидці. 

Коли на місце пригоди прибули працівники групи реагування патрульної поліції Тячівського відділу, то з'ясували, що мопед незареєстрований, а водій керував у стані алкогольного сп'яніння. Від проходження медосвідування він відмовився. На правопорушника склали адмінпротоколи за скоєння ДТП, за керування в стані алкогольного сп'яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.  

У селищі Середнє Ужгородського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки “Geely”, водій якого не був пристебнутий паском безпеки. За кермом автомобіля перебував житель Ужгорода в стані алкогольного сп'яніння. Драгер виявив у нього 1,84 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування. 

У селі Волосянка Великоберезнянського району опівночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки “Оpеl”, на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом автомобіля перебував місцевий житель у стані алкогольного сп'яніння, який відмовився проходити медосвідування. На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп'яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування. 

У місті Берегово працівники групи реагування патрульної поліції зупинили для перевірки позашляховик марки “Меrсеdеs”, який робив незрозумілі маневри. За кермом перебував у стані алкогольного сп'яніння житель Хустщини. Від проходження медосвідування водій відмовився. На нього в присутності свідків склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.   

Ще двох нетверезих водіїв за минулу добу виявили працівники обласного управління патрульної поліції. 

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп'яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області  

Про Захід