У Чернівцях затримали наркоторговця “на гарячому” (Фото)

Опубліковано:

Зловмисник раніше вже був судимий за зберігання наркотиків. Наразі йому оголошено про підозру у збуті психотропної речовини. Сьогодні суд обиратиме затриманому запобіжний захід.

Оперативники Шевченківського відділення поліції впродовж декількох місяців документували протиправну діяльність 26-річного жителя Чернівців. Разом з працівниками Управління протидії наркозлочинності та бійцями спецпідрозділу “КОРД” зловмисника затримано, коли той черговий раз збував психотропну речовину “амфетамін”.

Під час затримання та санкціонованого обшуку в помешканні наркоторговця, поліцейські вилучили приблизно 20 грамів амфетаміну, пристрій для вживання наркотиків і гроші, здобуті злочинним шляхом.

Триває досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Поліцейські встановлюють канали надходження амфетаміну та інших осіб, причетних до вказаного злочину.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

Про Захід